Rexklubbens aktiviteter  

 

Information:

Rexklubben afholder normalt 2 specialklubudstillinger om året. En på hver side af Storebælt. Desuden er Rexklubben med på Landsudstillingen/Danmarks Mesterskab for Racekaniner.

På alle 3 udstillinger vil der være mange Rex tilstede.

Rexklubben vil have en stand på udstillingerne, og der vil blive kæmpet om Rexklubbens forskellige pokaler og præmier.

Vi gør opmærksom på, at der næsten altid vil være dyr til salg på udstillingerne, men at disse først kan tages med hjem, når udstillingen lukker.

I mange år har vi afholdt Specialklubudstilling i Ulfborg i forbindelse med Ringkøbing-Ulfborg-Vemb´s Vinterudstilling, som vores Vest udstilling. Allerede da vi for endnu flere år siden startede med Specialklubudstillinger, var vores betingelse for at lægge udstillingen i dengang Svenstrup, at vi ville bestemme hvilke dommere - ud af dem, som foreningen selv i forvejen havde bestilt - der skulle dømme Rex.

Nogle Specialklubber afholder "Træf", hvor man så inviterer lige den dommer, man nu har lyst til skal dømme klubbens race/racer, og ikke mindst den dommer, hvor man forventer at kunne hente flest gode råd til den kommende avl. Rexklubben har syntes, at det var meget sjovere at deltage i en almindelig udstilling, hvor Rex´ene også kan kappes med de andre racer om placeringerne, - derfor vores betingelse for at lægge Specialklubudstillingen i foreningen.

Desværre har generalforsamlingen i Ringkøbing-Ulfborg-Vemb besluttet, at man ikke mere ønsker at opfylde vores betingelse angående valg af dommer, selvom det var klart, at vi så ikke mere ville arrangere specialklubudstilling i Ulfborg.

Vi håber stadig, at Ringkøbing-Ulfborg-Vemb kommer vil komme på bedre tanker og indser, at det ikke er et urimeligt krav i forhold til, at vi kommer med flere - også store udstillere og en del publikum - som ellers ikke ville have kommet til Ulfborg.
Men indtil da har vi lagt en plan.

Men tiden læger alle sår, og vi er kommet til en vis enighed med Ringkøbing-Ulfborg-Vemb, så vi afholder igen vores specialklubudstilling sammen med deres vinterudstilling, som nu er flyttet permanent til Vemb, ikke langt fra Ulfborg.

Ela Nørgaard
formand

 

© Copyright Rexklubben